Sari la conținut
Prima pagină » Preturi » PRETURI BEAUTY / FASHION

PRETURI BEAUTY / FASHION

Preț sedință foto Beauty /Glamour/ Fashion:

Sedința foto profesională cu durata de o oră – Studio Foto Galati

În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind cel mult două ținute. Vom realiza minimum 50 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 5 fotografii. Costul sesiunii foto de o oră este 100€.

Sedința foto profesională de două ore – Studio Foto Galati

Se poate desfășura atat atât în studio cât si în locații outdoor. În timpul sesiunii foto vei putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 100) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 15 de imagini sa fie retușate în detaliu. Costul sesiunii foto de două ore este 150€.

Sedința foto profesională de trei ore  – studio foto Galati

Acest pachet include minimum 200 de fotografii editate primar, din care va fi editată în detaliu o selecție de 20 de imagini. Costul acestei sesiuni este 200€.

Fotografiile editate primar vor fi trimise în cel mult trei zile de la ședința foto, urmând ca selecția celor mai bune imagini să necesite încă trei zile pentru editarea detaliată.

Dacă dorești, îți putem oferi și machiaj profesional, costul acestui serviciu fiind 50€.

Retouch professional pentru Beauty 20 Euro/ Imagine

Vrei să faci un cadou special persoanei dragi? Îți punem la dispoziție vouchere – cadou în format digital sau printat pe care sora, mama, prietenii sau partenera de viață le vor primi cu bucurie.

Înaintea ședinței foto vom stabili împreună vestimentația si accesoriile pe care le vom folosi.