Sari la conținut
Prima pagină » PRETURI SEDINTE DE CRACIUN

PRETURI SEDINTE DE CRACIUN

Sedinte foto de Craciun 2022

Sedinta foto Copil 20 imagini

350 de Lei

❄️
20 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
Sedinta foto pentru 1/2 copii (Pachetul nu include fotografii de familie ci doar cu copilasul ( copilasul trebuie sa aiba minim 6 luni pentru a fii fotografiat singurel)
30 minute timp de fotografiat

Sedinta foto FAMILY 30 imagini

550 de Lei

❄️
30 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
Album evantai 13 poze 13×18
Sedinta de familie ( Pachetul include fotografii atat cu copilasul cat si cu intreaga familie
45 de minute timp de fotografiat
Sedinta foto Premium 40 imagini

850 de Lei

❄️
40 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
Sedinta de familie maxim 4 persoane
album premium 20 x 20
60 de minute timp de fotografiat


  • Oferta pentru Sedinta foto Craciun este valabila in perioada 28 noiembrie –20 decembrie 2022. . Sedintele de Craciun efectuate dupa 20 decembrie vor avea pretul cu 10% mai mare. Sedintele foto de maternitate, newborn si cake smash vor putea fi programate in conditiile obisnuite.
  • Perioda sedintelor de craciun este 14 noiembrie – 15 Ianuarie.
  • Albumele vor fii livrate pana pe data de 28 Februarie

Ce ar mai fi util de stiut despre sedinta foto de Craciun:

  • – In special pentru copiii mai mici, este important sa alegeti, pe cat posibil, o ora la care ei sa fie odihniti si mancati.

  • – Va rog mult sa nu intarziati, deoarece va trebui sa scadem din timpul alocat sesiunii, si calitatea imaginilor facute pe fuga va lasa intotdeauna de dorit.
  • – Decorurile de anul acesta vor fi deosebite. Va fi o camera intreaga de lifestyle, decorata in stil boho chic, cu accente specifice Craciunului. tema principala va fii albul si cromatica lui. si multe surprize.
  • – Pentru adulti si copii mai mari, recomand haine casual-elegante dar simple, fara imprimeuri, in culori neutre sau potrivite craciunului + tinute specifice de Craciun, daca aveti si va doriti. Un decor va fi “outdoor”, deci se potrivesc pulovere groase, ghetute, fulare, caciuli.
  • – In studio va fi nevoie sa va descaltati, sau sa va aduceti incaltaminte de schimb curata pe talpa. Deoarece studio-ul este in principal pentru copii mici, care stau mult pe jos, incerc sa pastrez un nivel de curatenie cat mai ridicat.

Ale detalii despre sedinta foto de Craciun:

  • Plata facturii se face prin transfer bancar/ Cash , ori integral in avans, ori in doua etape: un avans de 200 de lei pentru rezervarea locului, si restul in termen de 2 zile de la efectuarea sesiunii
  • Imaginile finale vor fi alese chiar de voi, printr-un proces extrem de simplu si rapid. Selectia o veti face dintr-o galerie intermediara de mai multe imagini neprelucrate, pe care eu le consider la un nivel corespunzator de calitate tehnica si artistica. Puteti alege mai multe imagini pentru a fi prelucrate si livrate in galeria finala.